nieuws

Nederlandse vlag op Hilton Hotel Johannesburg

Hotel

Het Hilton Sandton Hotel in Johannesburg in Zuid-Afrika heeft de Nederlandse vlag gehesen. Dit in verband met de komst van de voetballers van het Nederlands Elftal die tijdens het WK Voetbal in het hotel verblijven.

Nederlandse vlag op Hilton Hotel Johannesburg

Zondag arriveren de spelers, coaches en begeleiders van Oranje in Zuid-Afrika. Ruim een week later speelt het Nederlandse Elftal de eerste wedstrijd van het toernooi.

‘De spelers zullen worden verwelkomd met een Nederlandse vlag voor het hotel, om te laten zien dat we er trots op zijn om heb tijdens het WK hier te hebben’, aldus algemeen directeur Axel Hauser van het vijfsterrenhotel in De Telegraaf.

Naast de Nederlandse vlag is er oranje buitenverlichting om zo het hotel een Hollands sfeertje te geven. Hauser hierover: ‘Sinds de aankondiging dat het Hilton Sandton een van de officiële hotels voor het WK zou zijn, vorig jaar, zijn we bezig het hotel gereed te maken’.

Reageer op dit artikel