nieuws

Negentien procent meer winst voor Accor

Hotel

De Franse hotelgroep Accor heeft in 2011 38.700 nieuwe kamers geopend. Dit is bekendgemaakt tijdens de presentatie van de jaarcijfers. De hotelketen heeft nu duizend franchise-hotels in Europa.

Negentien procent meer winst voor Accor

De winst van Accor voor rente en belasting steeg in 2011 met 19 procent, van 446 miljoen euro in 2010 tot 530 miljoen euro in 2011. Van de totaalomzet van Accor, 6,1 miljard euro, komt ongeveer driekwart uit Europa.

Accor liet weten groeikansen te zien voor Azië en Latijns-Amerika. De keten verwacht dit jaar te profiteren van evenementen waaronder de Olympische Spelen in Londen, de Europees voetbalfinale in Polen en beurzen in Duitsland.Bekijk hier het volledige persbericht met meer jaarcijfers van Accor.

Reageer op dit artikel