nieuws

NH Hoteles breidt uit in Londen

Hotel

NH Hoteles heeft in London het NH Kensington hotel gekocht. Dit hotel zal door NH Hoteles worden gemanaged onder leasecontract. NH Kensington is een vier sterren hotel in één van de meest exclusieve wijken in Londen.

NH Hoteles breidt uit in Londen

Het hotel, dat naar alle verwachting in het derde kwartaal 2006 haar deuren opent, heeft 121 kamers en suites, evenals 14 residentiële 2-room appartementen, een 120 couverts tellend restaurant, een bar, een Engelse binnentuin met terras, twee receptie kamers en een parkeergarage.

De investering bedraagt € 51 miljoen. NH Hoteles neemt daarvan 30 procent voor zijn rekening, vastgoedconcern Losan financiert de andere 70 procent. Losan heeft een akkoord bereikt met NH Hoteles door mede-eigenaar te worden en het NH Kensington te gaan managen.

Dit is het tweede hotel van NH Hoteles in de United Kingdom. Door deze aankoop vervolgt NH Hoteles haar uitbreiding in de United Kingdom.

Reageer op dit artikel