nieuws

NH Hoteles start kurk-recycling-programma

Hotel

NH Hoteles gaat gasten betrekken bij het inzamelen en recyclen van kurken. Het met initiatief Cork2Cork wil de hotelketen er voor zorgen dat er verantwoord wordt omgegaan met natuurlijke grondstoffen.

NH Hoteles start kurk-recycling-programma

NH wil kurken inzamelen en deze weer verwerken in vloeren en isolatiemateriaal voor te verbouwen hotels van NH. Het project Cork2Cork is van start gegaan in tweehonderd hotels in Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Volgens eigen zeggen is NH Hoteles de eerste Europese hotelketen met een eigen kurk-recycling-programma. NH laat weten dat het recyclingproject prima past in de ambitie om één van de meest maatschappelijk verantwoorde bedrijven te worden in de gastvrijheidsindustrie.

Reageer op dit artikel