nieuws

NH Krasnapolsky levert geen hotelster in

Hotel

NH Krasnapolsky gaat niet downgraden en een hotelster inleveren. Dat zegt NH-topman Arco Buijs in een reactie op berichtgeving van AT5 over het schrappen van een ster bij het bekende Amsterdamse tophotel.

NH Krasnapolsky levert geen hotelster in

‘Hotel Krasnapolsky en Barbizon Palace behouden gewoon hun vijf sterren. Wel gaan we het NH City Centre Hotel Amsterdam in de markt zetten als een viersterrenhotel’, aldus Buijs vanuit Spanje aan MissetHoreca.nl.

Op de website van AT5 staat sinds vanochtend 09.46 uur te lezen dat ook hotel Krasnapolsky een ster inlevert. Buijs ontkent dit dus en stelt dat hij niet gesproken heeft met de Amsterdamse nieuwszender.

Naast het NH City Centre Hotel Amsterdam gaat ook Sheraton Schiphol van vijf naar vier sterren. Het gaat hierbij om een anticrisis maatregel, omdat directies uit het bedrijfsleven hun medewerkers steeds vaker oplegt te vergaderen, dineren en overnachten in viersterren hotels.

Reageer op dit artikel