nieuws

Nieuw Charme Hotels neemt GT Oosterhout over

Hotel

Nederland heeft er een hotelgroep bij. Charme Hotels is sinds deze maand gestart. De eerste overname met het inlijven van Golden Tulip Oosterhout is een feit. De groep wordt geleid door Onno Pel en Bart Reints Bok, beiden afkomstig van Sandton Hotels.

Nieuw Charme Hotels neemt GT Oosterhout over

Golden Tulip Oosterhout heet sinds 1 april Charme Hotels. Het 53 kamers tellende hotel op viersterren niveau met separaat restaurant ‘Du Theatre’ staat onder leiding van Onno Pel en Bart Reints Bok. Pel en Bok namen het hotel over van Herman en Mirjam Nouwens, die hun aandacht volledig richten op hun webshop www.flesjewijn.com.

Charme Hotels kondigt aan meerdere hotels te gaan exploiteren in Nederland. Ze meldt dat bij het concept hoteliers zelf bepalen op welke managementgebieden er ondersteuing is gewenst. Dat kan in de vorm van franchise of middels managementcontracten op revenue of operations.

Reageer op dit artikel