nieuws

Nieuw hip hotel voor Den Haag

Hotel

Den Haag krijgt er een nieuw, hip hotel bij. In oktober opent hotel Mozaic haar deuren de Hofstad. Drijvende kracht achter het hotel is de 33-jarige zakenvrouw Carina Waaijer.

Nieuw hip hotel voor Den Haag

Het hotel van Waaijer komt op de Laan Copes van Cattenburch en telt 25 kamers. Het hotel is gevestigd in een klassiek pand uit 1880 en diende oorspronkelijk als woonruimte.

Het hotel krijgt 25 luxe driesterrenkamers, een ruime vergaderruimte en een rustige WIFI-lounge, die ook voor niet hotelgasten toegankelijk is. Iedere kamer in het hotel is anders en vertelt een eigen verhaal over de omgeving.

De bekende Haagse fotografe Karen Kommer maakte beelden van Den Haag en verwerkte deze in fotowanden op de kamers. Het hotel gaat zich richten op zowel de zakelijke als toeristische markt en wil zich onderscheiden door een persoonlijke service te bieden op 4 à 5 sterrenniveau.

De 33-jarige Corina Waaijer werkte voorheen voor onder andere softwaregigant Microsoft en Ahold. De naam Moziac (zonder puntjes op de i) vond ze tijdens een trip door Azië. Het staat dit keer niet voor kleurige tegelwerken maar is symbolisch voor kleurrijk, variatie, afwisseling en tegelijkertijd voor eenheid, aldus Waaijer.

Reageer op dit artikel