nieuws

Nieuw hoofd sales en marketing Swissôtel

Hotel

Charlotte Abraham is het nieuwe hoofd van de afdeling Sales & Marketing van het viersterren Swissôtel in Amsterdam. Met de benoeming van voormalig Director of Marketing en Revenue Harold Kluit tot General Manager wordt Abraham het nieuwe hoofd van de afdeling Sales & Marketing.

Nieuw hoofd sales en marketing Swissôtel

Deze afdeling bestaat verder uit Revenue Manager Yunus Baştürk, Reservations Supervisor Claudia Arroyo en Marketing Executive Steffan Haans.

Abraham kwam in mei 2006 werken als Sales & Purchasing Coordinator. Vorig jaar werd zij gepromoveerd tot Sales Manager. Haar huidige promotie tot Senior Sales & Marketing Manager is geheel in lijn met de doelstelling van Swissôtel Amsterdam om eigen personeel de kans te geven zich binnen het bedrijf middels adequate training en een solide begeleiding ten volle te ontwikkelen.

Werving van leidinggevend personeel uit de eigen gelederen is een logisch vervolg op dit beleid, aldus het hotel.

Reageer op dit artikel