nieuws

Nieuw hotel boulevard Vlissingen stapje dichterbij

Hotel

Een nieuw hotel aan de boulevard van Vlissingen op de plek van het vermaarde hotel Britannia is een stapje dichterbij gekomen. De gemeente moet de aanvraag voor de bouwvergunning in behandeling nemen.

Nieuw hotel boulevard Vlissingen stapje dichterbij

Dit heeft de Raad van State bepaald. AVV Beheer uit Middelburg wil op de plek van het oude Britannia een nieuw hotel bouwen met 86 kamers en 64 recreatieappartementen. Het oude hotel Britannia is inmiddels gesloopt.
Exploitant
Een exploitant is ook al gevonden. Wie dit is, wil Jørgen Geurts van ontwikkelaar AVV Beheer echter nog niet zeggen. ‘Het is een lange termijn project dat nu de goede kant op gaat. Maar we zijn er al ruim tien jaar mee bezig. Nu verkeren we op betere voet met de gemeente gelukkig.’ Volgens Geurts willen de betrokken partijen ‘allemaal hetzelfde’ en dat is een mooie nieuwe hotellocatie voor Vlissingen.
Drie partijen hadden belangstelling voor de exploitatie, met één daarvan heeft AVV Beheer concrete afspraken gemaakt.

Reageer op dit artikel