nieuws

Nieuw hotel naast Hotel New York

Hotel

Het bekende Rotterdamse horecabedrijf Hotel New York krijgt een broer. Direct achter het hotel moet Hotel Chicago komen. Het nieuwe hotel komt in verbinding te staan met Hotel New York.

Nieuw hotel naast Hotel New York

Dat meldt het AD op haar site. Directeur Harry Westers van de WestCord Hotel Groep, sinds vorig jaar eigenaar van Hotel New York, bevestigt de hotelplannen. ‘Binnenkort krijgt een architect de opdracht om een gebouw uit te werken’, aldus Westers in het AD.

Hotel Chicago moet komen op de plek waar nu gasten van Hotel New York hun auto parkeren. Het hotel krijgt ‘vier of vijf’ verdiepingen. Westers: ‘Met de ontwikkeling van het gebouw zijn we anderhalf jaar verder. Er gebeurt veel op de pier en het moet allemaal bij elkaar passen, zodat het geen chaos wordt’.

Zie ook:
Oprichter Hotel New York beginnen in Dordrecht

Reageer op dit artikel