Het hotel telt zes suites en is gevestigd aan de Nijmeegse Oranjesingel in een pand wat eerst de ‘Kerk van de Nazarener’ was.
Arthur Ross
In de gedeeltelijk open keuken (85 couverts) zwaait chefkok Arthur Ross de scepter. Ross was tot voor kort eigenaar en chef in restaurant ’t Ambacht in Driel. Dit restaurant sluit 1 juli de deuren.
Sander Hendrix in dagblad de Gelderlander: ‘Arthur Ross is 'heel creatief, heeft een passie voor zijn werk'. Volgens Sander en Aïda is Ross iemand die liever kookt dan ondernemer is.
Gunnen
Hoe groot de investering is, willen ze niet kwijt. Maar wel dat twintig 'ambassadeurs', ondernemers uit stad en regio, in het nieuwe restaurant/hotel investeren. Aïda: ‘Mensen die het ons gunnen. Ze hebben vertrouwen in ons. De 'ambassadeurs' nemen een derde van de investering voor hun rekening.’
Landgoed Avegoor
De eigenaren werkten eerder bij: Wijnfort Lent, restaurant De Fusie, restaurant ’t Ambacht in Driel en Landgoed Avegoor in Ellecom.