nieuws

Nieuw park Landal op Terschelling

Hotel

Landal GreenParks breidt uit op de Wadden. De bungalowgigant start binnenkort met de bouw van Landal Résidence Terschelling. Dit park komt tussen het toeristische Midsland en de Noordzee.

Nieuw park Landal op Terschelling

Dat heeft Landal bekend gemaakt. Landal Résidence Terschelling gaat bestaan uit 54 luxe appartementen, een sfeervol restaurant, een overdekt zwembad met kinderspeelplaats, een sauna met Turks stoombad en diverse buitenvoorzieningen. Binnekort start de bouw van het complex. De appartementen komen vanaf zomer 2008 in de verhuur.

Ruimere keus

‘De Waddeneilanden zijn een populaire bestemming onder onze gasten. Niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland krijgen we veel vraag. Met drie parken op Texel, één op Ameland en één op Schiermonnikoog, die momenteel wordt gerenoveerd, kunnen we onze gasten een nog ruimere keus bieden’, aldus commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks.

8,6 miljoen overnachtingen

Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert zestig bungalowparken in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië en Oostenrijk. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Jaarlijks zorgen 1,7 miljoen gasten voor 8,6 miljoen overnachtingen bij Landal.

Zie ook:

Landal ‘verluxt’ voor 10 miljoen euro

Nieuw park Landal op Terschelling

Reageer op dit artikel