nieuws

Nieuw restaurant voor GT Papendrecht

Hotel

Golden Tulip Papendrecht heeft haar restaurant compleet vernieuwd. Bar-Bistro Le Canard is vervangen door restaurant Simply.

Nieuw restaurant voor GT Papendrecht

Restaurant Simply brengt meer kwaliteit en uitstraling dat aansluit bij Golden Tulip, laat directeur Arjan van Dalen van GT Papendrecht weten. De eetgelegenheid in het hotel heeft een nieuw interieur, menu- en wijnkaart.

Bistro Le Canard is bijna twaalf jaar onderdeel geweest van GT Papendrecht. ‘Restaurant Simply is een moderner en luxer concept dat beter voldoet aan de wensen van de doelgroep. Met een geheel vernieuwd interieur en menukaart met exclusieve gerechten en dranken wil Simply zijn gasten verwennen’, aldus Van Dalen.

Restaurant Simply beschikt over een eigen ingang en een gratis parkeerplaats voor 60 auto’s.

Bekijk hier foto’s van het nieuwe restaurant

Reageer op dit artikel