nieuws

Nieuw tophotel voor Amsterdam

Hotel

Amsterdam heeft er een hoteljuweel bij. Grand Hotel Amrâth Amsterdam heeft de deuren officieel geopend. Het vijfsterren deluxe hotel is het nieuwe vlaggenschip van de Amrâth hotelgroep.

Nieuw tophotel voor Amsterdam

Het hotel is gevestigd in het monumentale Scheepvaarthuis aan de Prins Hendrikkade met uitzicht op de grachten en het IJ. Het logiesbedrijf telt 163 ruime kamers en suites voorzien van alle hedendaagse comfort.

Het Grand Hotel Amrâth Amsterdam telt 138 grote kamers variërend van 24 tot 445 vierkante meter. Verder zijn er vijftien junior suites van 47 tot 53 vierkante meter. Daarnaast beschikt het hotel over tien suites vanaf 60 vierkante meter.

Verder heeft het huis een bar en een restaurant, genaamd Seven Seas. Bij de receptie is een indrukwekkende marmeren trappenhuis met glas-in-loodplafond.

In de voormalige kluis in het gebouw wordt op dit moment gewerkt aan de inrichting van een bijzondere wijnbar. Die moet in het najaar open gaan. Verder moet eind dit jaar in het souterrain een wellness centrum met zwembad, fitnessapparatuur en sauna’s komen.

Reageer op dit artikel