nieuws

Nieuw Tulip Residences in Marokko

Hotel

Golden Tulip Hospitality Group heeft een managementcontract getekend met Property Logic voor een Tulip Residences. Deze tweede Tilip Residences wereldwijd komt in de Marokkaanse plaats Saïdia.

Nieuw Tulip Residences in Marokko

De bouw van het resort in Saïdia is begonnen en zal naar verwachting in oktober 2009 klaar zijn, meldt Golden Tulip.

Tulip Residences Saïdia bestaat uit 234 ruime accommodaties variërend van twee tot vier slaapkamers. Het resort biedt in totaal een capaciteit aan duizend gasten. Omdat de accommodaties bestemd zijn voor ‘extended stays’ zijn ze voorzien van huiselijk comfort.

Tevens wordt het resort gekenmerkt door een Clubhouse in Marokkaanse stijl, drie lagune zwembaden, een restaurant en een bar, tennisbanen en een amfitheater voor familie-entertainment.

Huiselijk comfort

Ceo Hans Kennedie van Golden Tulip is blij met het nieuwe contract. ‘Tulip Residences zijn een ideaal alternatief voor hotelkamers, omdat het de vrijetijdsreiziger compleet gemeubileerde accommodaties biedt met een combinatie van luxe en elegantie met huiselijk comfort en service om maat’.

Kennedie vervolgt: ‘Saïdia is een fantastische locatie met immens potentieel. We zijn trots op het feit dat wij deze locatie gekozen hebben voor onze eerste lancering van het Tulip Residences-concept buiten Europa’.

Hoekstenen

David Woodward van Property Logic en ontwikkelaar bij Le Jardin de Fleur Resorts in Saïdia ziet de samenwerking helemaal zitten. ‘Wij geloven dat Golden Tulip een rijkdom aan expertise heeft als het gaat om service, operations en reserveringscapaciteit. Hun intuïtieve merk Tulip Residences is perfect voor Saïdia, omdat het flexibiliteit, exclusiviteit en luxe biedt. Dat zijn de drie hoekstenen van het merk Le Jardin de Fleur’.

Het resort is gelegen in Mediterrania-Saïdia, een nieuwe toeristische bestemming aan de noordoostkust van Marokko, zo’n 30 minuten rijden van Oujda’s internationale luchthaven.

Reageer op dit artikel