nieuws

Nieuw vijfsterrenhotel voor Zeeland

Hotel

De eerste paal voor een nieuw vijfsterrenhotel in Zeeland is deze week in de grond geslagen. In Kamperland komt op de plaats waar Hotel Kamperduin stond, een nieuw vijfsterrenhotel.

Nieuw vijfsterrenhotel voor Zeeland

Het nieuwe hotel krijgt de naam ’t Veerse Duin, meldt de regionale website PZC.nl. Het nieuwe hotel bestaat uit vier bouwlagen met daaronder nog een parkeergarage. ’t Veerse Duin krijgt 24 hotelsuites, 55 appartementen, een restaurant en een wellnesscentrum.

Het hotel zorgt voor het beheer en de verhuur van de appartementen, die door particulieren gekocht kunnen worden. Kopers van de appartementen mogen er jaarlijks maximaal negentig dagen verblijven.

De eerste paal is geslagen door wethouder A. van der Maas van Noord-Beverland. ’t Veerse Duin opent naar verwachting in september 2009 haar deuren. Tot afgelopen zomer stond Hotel Kamperduin op de plaats waar nu het nieuwe hotel wordt gebouwd.

Reageer op dit artikel