nieuws

Nieuwe adjunct-directeur voor Okura

Hotel

Harmen Dubbelaar is de nieuwe adjunct-directeur van het Amsterdamse hotel Okura. Dubbelaar volgt Chris Lindeboom op, die toetreedt tot de directie van Chagall Hotels & Restaurants.

Nieuwe adjunct-directeur voor Okura

Dubbelaar komt uit de eigen stal van Okura. Hij was het afgelopen jaar de coördinator van The Suite, de grootste en meest luxueuze suite van de Benelux. Daarvoor werkte hij onder meer in China aan de opening van Okura Garden Hotel Shanghai. Harmen Dubbelaar begon zijn carrière in 1979 bij Hotel Okura Amsterdam. In zijn functie wordt hij onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe Deluxe-kamers.

Topman

Hij volgt een eveneens Okura-veteraan Chris Lindeboom op. De vertrokken Lindeboom werkte negentien jaar voor Okura. Lindeboom is toegetreden tot de directie van Chagall Hotels & Restaurants. Lindeboom vormt samen met Patrick Bruins de directie, waar topman Ad Siliakus gefaseerd een stap terug doet.

Zie ook:

Hotel Okura krijgt grootste suite (feb. 2006)

Reageer op dit artikel