nieuws

Nieuwe chef-kok Amrâth Amsterdam

Hotel

Paul Dingjan is de nieuwe chef-kok van restaurant Seven Seas van grand hotel Amrâth in Amsterdam. Hij volgt Marcel Hamburg op. Tot voor kort werkte Dingjan als souschef bij brasserie FLO in Amsterdam.

Nieuwe chef-kok Amrâth Amsterdam

‘Paul Dingjan is een vakman met veel ervaring op culinair gebied in Nederland en Frankrijk. Hij stuurt als chef-kok de keukenbrigade van Seven Seas aan en tilt met zijn kookkunsten het niveau van het restaurant naar een nog hoger level’, laat Amrâth Amsterdam weten.

Ter kennismaking met de nieuwe chef-kok serveert Seven Seas tot eind april een speciaal driegangenmenu voor 36 euro. Het restaurant heeft en internationaal/Frans georiënteerde keuken en is gevestigd in ‘Het Scheepvaarthuis’ aan de Prins Hendrikkade.

Reageer op dit artikel