nieuws

Nieuwe directeur Curaçao Toerisen Bureau

Hotel

Edward Suares is de nieuwe directeur van het Curaçao Toeristen Bureau Europa (CTBE). Suares wil het huidige marktaandeel van het zonnige eiland verder uitbouwen.

Nieuwe directeur Curaçao Toerisen Bureau

De 38-jarige Suares volgt Nejeska Mesman op, die eind 2007 na een periode van ruim drie jaar is teruggegaan naar Curaçao. Suares werkte hiervoor ruim drie jaar als Director of Operations Antigua & Barbuda van La Perla International Living. Hij volgende een hospitality opleiding in de VS.

Het CTBE verzorgt alle marketingactiviteiten voor Curaçao in Europa. Het bedrijf is met name actief in Nederland. Ons land is wereldwijd de belangrijkste markt voor Curaçao. Het aantal vakantiebestemmingen vanuit ons land naar Curaçao steeg de eerste vijf maanden van dit jaar met 10,4 procent. In Duitsland was de toename 20,5 procent.

Reageer op dit artikel