nieuws

Nieuwe directeur ss Rotterdam Hotel & Restaurants

Hotel

Herman Schreuder wordt met ingang van 1 juni de nieuwe directeur van ss Rotterdam Hotel & Restaurants van Lucas Petit. Hotel en Restaurants bevinden zich op een voormalig stoomschip dat een vaste ligplaats heeft in Rotterdam.

Nieuwe directeur ss Rotterdam Hotel & Restaurants

Het hotel met 254 kamers aan boord van het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn heeft twee restaurants, de Club Room en het Lido.

Herman Schreuder (42) heeft een ruime ervaring binnen de Nederlandse hotellerie. Schreuder komt over van Bilderberg waar hij de afgelopen vier jaar general manager was van Résidence Groot Heideborgh. Daarvoor was hij bij Accor general manager van onder andere Mercure Hotel Bunnik en Mercure Hotel Arnhem.

Herman Schreuder is de opvolger van Floris-Jan Zwaag die op 1 januari vertrok naarTexel. Zwaag werd daar samen met zijn vrouw directeur van Grand Hotel Opduin. Grand Hotel Opduin en ss Rotterdam Hotel & Restaurants maken beide deel uit van de hotelgroep van Lucas Petit, Hoscom.

Reageer op dit artikel