nieuws

Nieuwe directeur Wyndham Apollo Amsterdam

Hotel

Peter Heule volgt Alexander Kluit per 2 april op als directeur van Wyndham Apollo Amsterdam. Kluit gaat zich volledig storten op het in aanbouw zijnde Ramada Apollo Amsterdam Centre en wordt daar ook general manager.

Nieuwe directeur Wyndham Apollo Amsterdam

Kluit begeleidde de bouw daarvan al. In een eerder stadium werd nog gesproken over een nieuw aan te trekken general manager. ‘Maar dit is zo’n belangrijk hotel voor ons, het is in een klap ons vlaggeschip. Dus dat wil ik graag zelf doen’, zegt Kluit, die daarnaast regio manager voor de randstad blijft bij Apollo.

Peter Heule komt over van Expedia. Hij was market manager bij de online boekingsgigant en werkte daarvoor als operations manager bij HEM hotel in Amsterdam.

Reageer op dit artikel