Nieuwe executive chef American Hotel

Nieuwe executive chef American Hotel

Andreas Mahl is de nieuwe executive chef van het Eden American Hotel in Amsterdam. Samen met de nieuwe F&B manager, Marcel Hompe, mag hij van Café Americain de beste brasserie van Amsterdam maken, zo is het streven van de hotelketen.

Marcel Hompe (36) verlaat hotel-restaurant inTenz voor zijn nieuwe baan bij het Americain Hotel. Hij was er bedrijfsleider. Ook werkte hij bij sterrestaurant De Nederlanden in Vreeland en in de hoofdstad bij Hotel L’Europe.

Marcel Romein

Andreas Mahl (39) heeft in zijn carrière gewerkt bij internationale vijfsterrenhotels van de ketens Hilton, Marriott en Swissotel. Mahl volgt Marcel Hamburg op. 'Van hem is nog niet bekend wat hij gaat doen,' laat gm Marcel Romein desgevraagd aan missethoreca.nl weten. 'Onze vorige F&B service manager, Imad Ben Ali, gaat een eigen restaurant opzetten in Aalsmeer.'

Samen mogen Hompe en Mahl de F&B afdelingen van het Eden Amsterdam American Hotel naar een hoger niveau brengen. ‘Wij willen onze gasten dezelfde beleving geven als in de beroemde brasseries van Parijs.’ aldus Mahl. Middelen die worden ingezet zijn de opwaardering van het serviceniveau en een nieuwe menukaart.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.