nieuws

Nieuwe general managers voor zes Eden Hotels

Hotel

Jan Willem ’t Hooft wordt de general manager van het Eden Parc Hotel in Amsterdam. Dit nieuwe hotel wordt in de loop van volgend jaar geopend. Als gevolg van deze betrekking krijgen nog vijf andere Eden hotels in het land een andere general manager. Het gaat telkens om een interne promotie.

Nieuwe general managers voor zes Eden Hotels

’t Hooft wordt in zijn huidige functie als general manager van het Eden hotel in Zutphen opgevolgd door Thomas Kahnt. Kahnt geeft nu nog leiding aan het Eden hotel Amsterdam, gelegen aan de Amstel, en het Eden Rembrandt Square hotel, ook in Amsterdam. Kahnt blijft vanuit Zutphen een aantal landelijke taken vervullen.

American Hotel

De leiding over de twee Amsterdamse Eden-hotels die Kahnt onder zijn hoede had, wordt overgenomen door Claire van Campen. Zij is de huidige general manager van het Eden Amsterdam American hotel. Haar functie daar wordt overgenomen door Marcel Romein.

Eden Babylon Den Haag

Marcel Romein was general manager van het Eden Babylon hotel in Den Haag. Daar wordt hij opgevolgd door Nicoline Montanus. Zij is momenteel nog resident manager bij de Eden hotel group.

Alle wisselingen worden voor 1 september 2010 doorgevoerd.

Het Eden Parc hotel wordt gerealiseerd in het voormalige Burgerziekenhuis in Amsterdam. Het hotel ligt nabij het Oosterpark.

Reageer op dit artikel