nieuws

Nieuwe gm voor De Keizerskroon

Hotel

Bouke van der Woude is de nieuwe general manager van Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Van der Woude komt over van Golden Tulip en volgt Thomas Kahnt op die afgelopen zomer vertrok naar de Eden Hotel Group.

Nieuwe gm voor De Keizerskroon

Dat maakt Bilderberg bekend. Van der Woude (38) start zijn werkzaamheden al op 24 oktober. Hij komt over van Golden Tulip waar hij sinds 2005 verantwoordelijke was voor een groot hotels in Centraal Europa. Daarvoor was hij vanaf 2000 general manager van Golden Tulip hotels in Loosdrecht en in Epe.

Van der Woude volgt Thomas Kahnt op. Kahnt is sinds 1 juli de nieuwe Regio Directeur van de Eden Hotel Group voor drie hotels in Oost-Nederland, te weten De Broeierd (Enschede), Dish Hotel (Enschede) en Star Hotel (Hengelo).

Eerder vandaag

Reageer op dit artikel