nieuws

Nieuwe gm voor Eden Babylon Den Haag

Hotel

Marcel Romein is de nieuwe general manager van het Eden Babylon Hotel in Den Haag. Romein komt over van het Savoy Hotel in Rotterdam, eveneens onderdeel van de Eden Hotel Group.

Nieuwe gm voor Eden Babylon Den Haag

In Den Haag volgt Romein Jordi Kuijt op, die per 1 februari is benoemd tot commercieel directeur van Eden City Hotels. Rob Hemmes is in Rotterdam de opvolger van Marcel Romein.

‘Na bijna vier jaar in Rotterdam te hebben gewerkt, kreeg ik de kans om ons prachtige hotel in Den Haag op een toplocatie te gaan leiden. Het hotel wordt uitgebreid met een nieuw conferentiecentre van 1.500 vierkante meter. Hiermee wordt Eden Babylon Hotel Den Haag een van de grootste en modernste conferentiehotels van Den Haag’, zegt Romein.

Naast een nieuw conferentiecentre en het exploiteren van Sky Lobby wordt het hotel uitgebreid met nieuwe, verrassende f&b-faciliteiten, meldt Romein. ‘Genoeg redenen voor mij om de overstap naar Den Haag te maken’.

Reageer op dit artikel