nieuws

Nieuwe gm voor Holiday Inn Leiden

Hotel

Max Worms is na 27 jaar geen general manager meer van het Holiday Inn Leiden. Worms heeft zijn functie overgedragen aan zijn rechterhand Ronald Reichert. Worms blijft op de achtergrond betrokken bij het hotel.

Nieuwe gm voor Holiday Inn Leiden

De officiële benoeming van Ronald Reichert als nieuwe general manager was 1 januari 2008. Worms was 27 jaar gm van Holiday Inn Leiden.

‘Het is een fantastische periode geweest. Met veel veranderingen en hoogtepunten. Ik zou het zo nog tien jaar kunnen doen. Maar de jongere generatie staat te popelen om het roer over te nemen’, aldus Worms, die aangeeft op de achtergrond nauw betrokken te blijven bij het hotel.

De nieuwe gm Ronald Reichert is al 25 jaar betrokken bij het Leidense hotel. Sinds de Hogere Hotelschool vervulde hij diverse functies binnen het bedrijf waaronder front office manager, inkoper en f&b manger. Na een kort uitstapje in 1987 (Crowne Plaza Amsterdam) was Reichert sinds 1988 assistent general manager.

De nieuwe gm over zijn nieuwe rol: ‘Max en ik werken als 25 jaar samen, dus grote veranderingen zullen er niet plaatsvinden. De focus zal de komende jaren liggen op het uitbouwen van onze marktpositie en het blijven leveren van een optimaal hotel- en congresproduct met een vriendelijke en flexibele service’.

Reageer op dit artikel