nieuws

Nieuwe gm’s voor Bilderberg hotels

Hotel

Bilderberg Hotels & Restaurants heeft nieuwe general managers benoemd voor haar hotels in Venlo en Tegelen. Het gaat om Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in Venlo en Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen.

Nieuwe gm’s voor Bilderberg hotels

De nieuwe general manager van De Bovenste Molen is Ferry Bredius. Bredius was jarenlang werkzaam voor Parkhotel in Rotterdam. Hij was er adjunct directeur en werkte daarvoor jaren op de afdeling F&B. Bredius begint 15 oktober en volgt Peter Elders op die ook gm’s was van Château Holtmühle.

Suzanne Bohlander is de nieuwe general manager van Château Holtmühle in Tegelen. Bohlander vervulde jarenlang een spilfunctie in het Crown Plaza Maastricht, dat ook door Bilderberg wordt geëxploiteerd.

Operationeel directeur Andreas Oerlemans is erg bij dat de nieuwe gm’s afkomstig zijn uit eigen stal. ‘Doorstroming is voor een hotelgroep als de onze zeer belangrijk en schept ook weer mogelijkheden voor interne kandidaten in de functies die Bredius en Bohlander vervulden’.

Reageer op dit artikel