nieuws

Nieuwe hotelmanager voor Wageningse Berg

Hotel

Het voormalige Golden Tulip hotel De Wageningse Berg in Wageningen krijgt een nieuwe hotelmanager. Leonard Groothuis krijgt er per 1 augustus de leiding. Nieuwe eigenaar van het hotel Jaap Venendaal gaat het pand ook grondig verbouwen.

Nieuwe hotelmanager voor Wageningse Berg

Net na de overname vertelde Jaap Venendaal nog aan MissetHoreca.nl dat hij Miranda Bouwmeester had gevraagd om aan te blijven als general manager. Zij vervulde die functie al toen het hotel nog onder Golden Tulip-vlag opereerde. Bouwmeester heeft echter zelf besloten om in de buurt van haar woonplaats te gaan werken, zo laat Venendaal weten.

Leonard Groothuis heeft al een geschiedenis in de hotellerie, zo heeft hij samen met Jaap Venendaal in Grand Hotel Krasnapolsky gewerkt. Ook heeft hij ongeveer vijf jaar bij het Marriott gewerkt in het buitenland. Bij terugkomst in Nederland is hij bij Hotels van Oranje gaan werken.

Hotel andere naam

Hotel de Wageningse Berg ondergaat daarnaast een kleine naamsverandering. De ‘sch’ komt weer terug in Wageninsche Berg.

Jaap Venendaal: ‘De Wageningsche Berg is een historisch pand en we zijn van plan om het hotel de reputatie terug te geven die ze had.

Er zal een grondige verbouwing plaatsvinden om het hotel weer in luxe stijl te kunnen presenteren. Jaap Venendaal kocht onlangs ook het failliete Golden Tulip hotel De Frerikshof in Winterswijk. Hij was al eigenaar van hotel Hof van Wageningen.

Reageer op dit artikel