nieuws

Nieuwe hotels voor Best Western

Hotel

Best Western meldt twee aanwinsten. In Amsterdam sluit het nieuwe Blue Tower Hotel zich aan bij de hotelketen. Ook een gerenommeerd familiehotel uit Overijssel sluit aan bij Best Western.

Nieuwe hotels voor Best Western

Naast het Blue Tower Hotel in Amsterdam wordt ook Hotel Restaurant De Zwaan in Raalte een Best Western-hotel. De twee bedrijven sluiten per 1 januari 2008 aan.

Directeur Martin van Noord van het Blue Tower Hotel in Amsterdam zegt na de opening afgelopen jaar dat het tijd is voor een volgende stap. ‘We zijn klaar voor de volgende stap. Toetreding tot Best Western stelt ons nu in staat die markten te bewerken die voor ons tot nu toe onbereikbaar waren’, aldus Van Noord.

Van Noord vervolgt: ‘We willen graag als zelfstandige ondernemers onze eigen identiteit bewaren en zochten naar een partner waar dat kan. Best Western biedt ons die mogelijkheden’.

Hans en Benny Poppe van De Zwaan in Raalte zeggen trots te zijn op de aansluiting bij Best Western. ‘Best Western is een partner waarmee we een win-win situatie en een upgrading kunnen creëren, zonder aan onze eigen herkenbare identiteit in te boeten’.

Reageer op dit artikel