nieuws

Nieuwe hotels voor Best Western

Hotel

Hotel De Jonge in Assen en Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep hebben zich aangesloten bij Best Western. De hotels zeggen zo sneller te kunnen groeien en te kunnen profiteren van de kracht van het hotelmerk Best Western.

Nieuwe hotels voor Best Western

Best Western Hotel de Jonge, zoals de nieuw naam van het hotel in Assen luidt, ziet goede mogelijkheden met de aansluiting bij het sterke hotelmerk. ‘Ons hotel aansluiten bij het grootste hotelmerk ter wereld geeft ons de mogelijkheid om een verdere groei en professionalisering te kunnen gaan realiseren’, aldus eigenaar Ronald Obbes van Hotel De Jonge.

Exposure

Eigenaar Marcel de Jong van Best Western De Rustende Jager denkt flink te profiteren. ‘Doordat Best Western de grootste hotelketen in de wereld is, verwachten we zeker ook mee te kunnen profiteren van hun exposure in de wereld. Onze locatie is voor zowel de nationale als internationale Best Western-gast een toegevoegde waarde’, aldus De Jong.

Reageer op dit artikel