nieuws

Nieuwe manager Efteling Hotel

Hotel

Lion van Gerven is de nieuwe hotelmanager van het Efteling Hotel. De 34-jarige Van Gerven volgt Sepp Rickli op. Van Gerven werkt al vijf jaar voor de Efteling. Daarvoor was ze actief voor Hotel Carlton De Brug in Mierlo.

Nieuwe manager Efteling Hotel

De in Eindhoven geboren Van Gerven heeft als doel de sterke positie van het hotel te handhaven en verder uit te bouwen. Daarnaast wordt ze nauw betrokken bij de nieuwe verblijfsaccommodatie Bosrijk, die eind 2009 open moet gaan vlakbij het hotel.

Van Gerven werkt ruim vijf jaar bij Efteling. Ze begon er als Front Office Manager in het hotel en was het afgelopen jaar tijdelijk Rijkenmanager. Daarnaast was ze enkele maanden verantwoordelijk voor diverse projecten binnen Efteling Media.

De directie van Efteling zegt overtuigd te zijn dat haar kennis en ervaring ‘leidt tot het continueren en verder uitbreiden van de huidige sterke positie’. De nieuwe accommodatie Bosrijk moet de Efteling duizend extra slaapplaatsen opleveren. De per 1 maart vertrokken Sepp Rickli komt op korte termijn met een toelichting over zijn toekomstplannen.

Reageer op dit artikel