nieuws

Nieuwe tv-serie voor Herman den Blijker

Hotel

Restaurantdokter Herman den Blijker wordt hotelarts. De kookreus gaat na het repareren van restaurants zich nu richten op hotels. In september start een nieuwe tv-serie onder de naam Herrie in het Hotel.

Nieuwe tv-serie voor Herman den Blijker

Dinsdagavond was op tv een oproep te zien van Den Blijker, waarin de succesvolle tv-kok hotels in binnen- en buitenland aanspoort zich te melden wanneer ze hulp nodig hebben.

Een woordvoerder van RTL laat weten dat het in Herrie in het Hotel voornamelijk om de keuken van het hotel gaat, waarmee Den Blijker zich gaat bemoeien. Het programma staat gepland voor de winterprogrammering en gaat waarschijnlijk in september van start. RTL komt binnenkort met officiële informatie.

Duidelijk is wel dat hotels zich bij RTL kunnen melden wanneer ze Herman den Blijker over de keukenvloer willen hebben. Verder is het voor Den Blijker alweer het achtste programma op tv. Dit voorjaar was hij nog te zien in Hermans Helden, waarin hij een chef-kok zocht voor zijn nieuwe visrestaurant Las Palmas in Rotterdam.

Zie ook:

Erik nieuwe held en chef van Herman den Blijker

Reageer op dit artikel