nieuws

Nils Axing vertrekt bij Amstel Hotel

Hotel

Nils Axing heeft zijn vertrek aangekondigd als general manager van het Amstel Hotel in Amsterdam. Axing vertrekt later dit jaar bij het bekende Amsterdamse hotelbedrijf. Momenteel wordt gezocht naar een opvolger.

Nils Axing vertrekt bij Amstel Hotel

Dat laat Axing weten aan MissetHoreca.nl. Axing heeft onlangs tijdens een internationale bijeenkomst het team van het Amstel Hotel laten weten later dit jaar te vertrekken. Wanneer hij exact opstapt bij het hotel, is niet bekend.

Ook laat Axing weten dat het hotel momenteel zoekt naar een opvolger. Nils Axing werd in januari 2010 aangesteld als general manager van het Amstel Hotel. De Zweed volgde de Nederlander Hendrik Bosch op, die in oktober 2009 zijn vertrek bij het fameuze Amsterdamse hotelbedrijf bekend maakte.

Reageer op dit artikel