nieuws

Noodle & Go in hotelkamers Banks Mansion

Hotel

Het Amsterdamse hotel Banks Mansion en franchiser Noodle & Go werken sinds kort nauw samen. Gasten van Banks Mansion kunnen op bestelling binnen een kwartier gerechten van franchiser Noodle & Go krijgen op hun hotelkamer.

Noodle & Go in hotelkamers Banks Mansion

Het nieuwe concept wordt Noodle & Go Roomservice genoemd. ‘Met de Noodle & Go Roomservice bieden we bij Banks Mansion ook op het gebied van roomservice de ongedwongenheid van thuis’, aldus general manager Arwin Paulides van Banks Mansion.

De Noodle & Go Roomservice-gerechten bij Banks Mansion zijn in drie eenvoudige stappen door de hotelgast zelf samen te stellen. Als eerst maakt de gast een keuze uit ‘& Go’ of ‘pittige noodles’. Vervolgens de keuze uit kip, rundvlees of tofu. En tenslotte de keuze uit ‘paksoi & champignons’ of ‘pittige groentemix’.

Binnen een kwartier wordt de bestelling door Noodle & Go bezorgd. De noodle-gerechten worden worden in een trendy box verpakt en op een porseleinen bord met gefrituurde uitjes, kroepoek en complementair bestek geserveerd.

Reageer op dit artikel