nieuws

Noordwijks hotelduo wil politiek in

Hotel

Stephan Stokkermans, commercieel directeur van Grand Hotel Huis ter Duin en hotelier Henk Hoogervorst, eigenaar van de hotels Heeren van Noortwijck, Prominent Inn en Hotel Lekker, willen samen de Noordwijkse politiek in.

Noordwijks hotelduo wil politiek in

De hoteliers willen zich onder meer inzetten voor betere slecht weer voorzieningen in badplaats Noordwijk. ‘Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor de bewoners.’ Ook pleiten de heren voor een betere samenwerking tussen de permanente strandpaviljoens (nieuw in Noordwijk) en de bestaande horeca. ‘We moeten elkaar niet beconcurreren, maar versterken’.

Patatzaken

Daarnaast willen de hoteliers werken aan het versterken van het imago van Noordwijk. Volgens Stokkermans worden veel kustplaatsen al gedomineerd door patatzaken. Wij willen een ander imago van Noordwijk. De lokale politiek nu gaat voor een Charmant, Stijlvol en Ingetogen Noordwijk. Dat ondersteunen we, maar we moeten er veel beter op toezien.’

‘De Noordwijkse gemeenteraad wordt uitgebreid met twee zetels en wij gaan ons best doen om die twee zetels te bemachtigen, aldus Stokkermans desgevraagd. ‘Is het niet voor onszelf, dan wel voor andere kandidaten van de VVD. Deze partij heeft momenteel vier zetels in de raad. Stokkermans en Hoogervorst staan respectievelijk op plaats 12 en 14. ‘Er is een kans dat we op voorkeurstemmen worden gekozen.’

Hoteliers

‘Wij denken dat onze daadkracht, de no nonsens aanpak en de focus op resultaat welkom is in Noordwijk. Wij als hoteliers zijn het gewend om het iedereen naar de zin te maken, maar wel op een resultaatgerichte manier. Dat maakt ons als horecaondernemer geschikt voor de politiek.’

Reageer op dit artikel