nieuws

Novotel werkt samen met Disney

Hotel

Novotel en Disney slaan de handen ineen. Wie deze zomer overnacht in één van de kleine driehonderd hotels van het netwerk – er staan er negen in Nederland – kan genieten van de wereld van Cars 2. ‘Als onderdeel van Novotels speciale gezinsaanbieding Family&Novotel worden een groot aantal activiteiten rondomo Cars 2 in de hotels georganiseerd.

Novotel werkt samen met Disney

Gasten ontvangen aan de receptie bijvoorbeeld een welkomstgeschenk dat met de Disney-film te maken heeft. Verder krijgen kinderen krijgen in het restaurant van de hotels een placemat met Cars 2-spelletjes en in de lobby’s is het videospel van de film beschikbaar op de Xbox-systemen en de Mac-, internet- en kinderhoek worden voorzien van Cars 2-kleuren, meldt Novotel.

Campagne

De Cars-campagne is de eerste grootschalige samenwerking tussen de hoteliers en de filmmakers. ‘De actie wordt ondersteund door een brede reclamecampagne’, laat Novotel verder weten. ‘In totaal nemen tien Europese landen deel aan deze campagne.’ Naast Nederland zijn dat: Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zwitserland, België, Spanje, Polen en Portugal.

Succesvol

De samenwerking past volgens Novotel perfect bij de gezinsaanbieding Family&Novotel. ‘Die is al meer dan twintig jaar een groot succes. In 2010 verwelkomden we met deze aanbieding wereldwijd meer dan 2 miljoen kinderen.’

Reageer op dit artikel