nieuws

Oerlemans weg bij Bilderberg

Hotel

Andreas Oerlemans vertrekt bij hotelbedrijf Bilderberg. Oerlemans werd in maart dit jaar benoemd tot operationeel directeur. Hij wordt opgevolgd door Hans Wibbens van Golden Tulip.

Oerlemans weg bij Bilderberg

Hans Wibbens begint 15 november aan zijn job bij Bilderberg. Hij werkt momenteel als Operations Director Northern Europe voor Golden Tulip Hotels Inns & Resorts. Daarvoor werkte hij bij Autogrill Nederland en was hij verder ooit general manager van NH Hotel Koningshof Veldhoven.

Andreas Oerlemans werd zeven maanden geleden binnengehaald door Bilderberg als nieuwe operationeel directeur. Oerlemans heeft besloten zijn carrière elders voort te zetten, zo meldt Bilderberg. In maart meldde hij bij zijn aanstelling het gevoel te hebben ‘thuis te komen’ bij Bilderberg.

Algemeen directeur Dries van der Vossen is blij met de komst van Wibbens. ‘Hans Wibbens komt zijn expertise op een zeer uitdagend moment inbrengen. Na een ingrijpende make-over bruist Bilderberg weer als nooit tevoren. Met zijn uitgebreide operationele ervaring vormt Wibbens een welkome aanvulling voor Bilderberg’, aldus Van der Vossen.

Zie ook:

Managementmutaties bij Bilderberg

Reageer op dit artikel