nieuws

Okura-baas naar Chagall

Hotel

Chris Lindeboom verruilt Okura in Amsterdam voor Chagall Hotels & Restaurants. Lindeboom, nu nog adjuct-directeur bij Okura, gaat samen met Patrick Bruins het directieteam van Chagall vormen. De grote man van Chagall, Ad Siliakus, trekt zich verder terug uit de dagelijkse leiding.

Okura-baas naar Chagall

De 44-jarige Chris Lindeboom begint op 1 januari 2007 aan zijn nieuwe job. Vanaf die datum vormt hij samen met Patrick Bruins de directie. Ad Siliakus, initiatiefnemer en eigenaar van Chagall, zal zich verder terugtrekken uit de dagelijkse leiding en zich meer richten op nieuwe, kansrijke projecten.

Lindeboom werkt bijna twintig jaar voor Okura, waarvan de laatste negen jaar als adjuct-directeur. ‘Het is voor mij een enorme uitdaging om aan de slag te gaan voor deze ondernemende organisatie. De expertise opgebouwd binnen Okura kan ik zeker kwijt bij de verdere ontwikkeling van Chagall. Kwaliteit, gastheerschap en persoonlijke aandacht zijn immers factoren die beide bedrijven binden. Bovendien hebben ze beiden een sterke focus op gastronomie’, aldus Lindeboom.

In de nieuwe organisatie vanaf begin volgend jaar blijft Michael Tops general manager van het Green Park Hotel in Leidschendam en Arjan van Esveld general manager van het Grand Winston Hotel in Rijswijk. Chagall Hotels & Restaurants bestaat uit het Green Park Hotel met restaurant Chiparus in Leidschendam, The Grand Winston Hotel met The Grand Restaurant in Rijswijk en Hotel Corona met restaurant Corona in Den Haag. Daarnaast behoort ook hotel La Reine des Alpes in Morgins, Zwitserland, tot de keten.

Zie ook:
Grand Winston geteisterd door badslipperrovers

Reageer op dit artikel