nieuws

Okura haalt Niek Hammer terug

Hotel

Niek Hammer is terug bij Hotel Okura Amsterdam. Hammer is aangesteld als Rooms Division Director. Hij werkte in het verleden al eens vijf jaar voor het Amsterdamse tophotel.

Okura haalt Niek Hammer terug

De 31-jarige Hammer komt over van Hotel De Sparrenhorst in Nunspeet, waar hij Operations Manager was. Hij wordt tevens toegevoegd aan het managementteam van Okura. Hammer studeerde aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden.

Hammer werkte vanaf april 2000 tot en met december 2005 ook al voor Okura. Hij vervulde diverse functies binnen de Food & Beverage Afdelingen. Bij Okura is hij als Rooms Division Director verantwoordelijk voor het kamerproduct, de Front Office, House-keeping, Conciërge, Security, de Shopping Arcade en de Executive Health Club.

Hammer noemt zijn terugkeert als ‘thuis komen’. ‘Okura is voor mij een van de meest toonaangevende hotels in Nederland. Niet alleen vanwege de zeer gewaardeerde restaurants, maar ook vanwege de ruime luxe kamers en de gastvrije service. Ik zie het als een mooie uitdaging om het serviceniveau naar een nog hoger niveau te brengen’, aldus Hammer.

Reageer op dit artikel