nieuws

Okura-maaltijden op KLM-vluchten Japan

Hotel

Het Amsterdamse tophotel Okura gaat voor een jaar lang maaltijden verzorgen op KLM-vluchten naar Japan. Het gaat om alle vluchten van en naar het Aziatische land voor zowel de business class als de economy class.

Okura-maaltijden op KLM-vluchten Japan

Verantwoordelijk voor de gerechten is topchef Akira Oshima van restaurant Yamazato, een van de sterrestaurants van het Okura Hotel in Amsterdam. Oshima bedenkt de gerechten en traint het KLM-personeel, zodat ze zelfstandig de maaltijden kunnen bereiden en serveren.

Reizigers kunnen vanaf 9 januari kiezen tussen een westerse of een authentieke Japanse maaltijd. Ter gelegenheid van de samenwerking tussen KLM en Okura heffen de partijen op woensdag 9 januari het glas.

Zie ook

Reageer op dit artikel