nieuws

Omzetexplosie Westcord door aanwinsten

Hotel

Een van de grootste stijgers in de Misset Horeca Top-100 is Westcord Hotels. Het hotelbedrijf dankt de stijging vooral aan het aantrekken en openen van nieuwe bedrijven. Westcord Hotels scoorde in 2006 een omzetplus van maar liefst 60 procent.

Omzetexplosie Westcord door aanwinsten

In 2005 noteerde Westcord Hotels nog een jaaromzet van 18,7 miljoen. Inmiddels doet het bedrijf van Harry Westers jaarlijks 40 miljoen euro. Meer dan een verdubbeling in twee jaar tijd.

Hotel New York

De omzetexplosie komt vooral voort uit overnames en nieuwe vestigingen. Vorig jaar kwam het bekende Hotel New York in Rotterdam in handen Westers. Hij nam het bedrijf over van de broers Aryan en Willem Tieleman. Ook opende Westcord Residentie Vlierijck op Vlieland.

Dit jaar opent Westcord twee hotels. Het 265 kamers tellende Fashion Hotel Amsterdam en het WTC Hotel Leeuwarden. Dit hotel telt 144 kamers. Daarmee komt het aantal vestigingen van Westcord Hotels uit op twaalf.

Zie ook:

Ons omvangrijke Top-100-dossier

Reageer op dit artikel