nieuws

Onderhandelingen cao op 19 april hervat

Hotel

De besprekingen over een nieuwe cao voor de horeca worden op 19 april hervat. Eind vorige week lieten werkgevers en vakbonden weten dat het niet is gelukt om tijdig een nieuwe cao vast te stellen.

Onderhandelingen cao op 19 april hervat

FNV Horeca laat weten dat 19 april de onderhandelingen worden hervat. Volgens de vakbond liggen de standpunten over de belangrijkste thema’s als loonafspraken en vakvolwassenheid van werknemers nog ver uit elkaar.

Op 31 maart liep de horeca cao af. Werkgevers en werknemers slaagden er in zes onderhandelingsronden niet in een nieuwe cao vast te stellen. FNV laat in een persbericht weten dat de start van de onderhandelingen niet in november 2011 maar pas in februari 2012 zijn gestart.

Reageer op dit artikel