nieuws

Onduidelijkheid over hotelschooldirecteur Wim Dooge

Hotel

Wim Dooge wordt tijdelijk vervangen als directeur van de Hotelschool in Den Haag. Dat laat Clemens Berendsen, lid van college van bestuur van de school, weten. Waarom Dooge afwezig is, wordt niet gemeld. Geruchten doen de ronde dat Dooge niet meer terugkeert naar de hotelschool.

Onduidelijkheid over hotelschooldirecteur Wim Dooge

De afgelopen week staken geruchten de kop op over het op non-actief stellen van Dooge als directeur van de hotelschool. Clemens Berendsen van de hotelschool laat weten dat Dooge ‘een tijdje uit de running is en dat voor tijdelijke vervanging wordt gezorgd’.

Waarom Dooge afwezig is en hoe lang zijn afwezigheid gaat duren, wordt door de schoolleiding afgedaan met de melding dat er geen mededelingen worden gedaan over privé aangelegenheden.

Welingelichte bronnen laten weten dat er allerlei tekenen zijn dat het zeer waarschijnlijk niet om een vrijwillig vertrek gaat en dat de kans groot is dat Dooge niet meer terugkeert als directeur van de hotelschool.

Dooge zelf was woensdagmiddag en donderdagochtend niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel