nieuws

Online kamers kiezen bij Hilton

Hotel

Gasten van de Hilton-divisie Homewood Suites kunnen binnenkort via internet hun kamer uitzoeken en boeken. Via het wereld wijde web kunnen gasten vanaf maart 2007 via een plattegrond van het hotel een kamer reserveren.

Online kamers kiezen bij Hilton

Dat meldt Zakenreisnieuws.nl. Naast een plattegrond krijgen de gasten ook foto’s van suites voorgeschoteld op de website. Wanneer de kamer vrij is kunnen ze direct boeken. Is de kamer al gereserveerd of niet naar wens, dan kunnen gasten zich verder oriënteren op de webplattegrond.

Vrije keuze

Het is niet voor het eerst dat deze techniek wordt ingezet. Zo’n tweehonderd hotels in Canada, de Verenigde Staten en Mexico werken al met een dergelijk boekingssysteem. Naast de vrije keuze voor gasten levert het nieuwe systeem voor hotels een kostenbesparing op omdat personeel reserveringen niet meer hoeft in te boeken.

Reageer op dit artikel