nieuws

Online petitie tegen bezuinigen op Holland-promotie

Hotel

De verwachte bezuinigingen van de overheid op de Holland-promotie heeft ervoor gezorgd dat er deze week een online petitie is gestart om te ageren tegen dit voorgenomen besluit. Doel van de petitie is om het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie de geplande bezuinigingen niet door te voeren.

Online petitie tegen bezuinigen op Holland-promotie

De petitie is opgesteld door Machteld Ligtvoet namens het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau en roept op om handtekeningen te verzamelen tegen de voorgenomen bezuinigingen op de Holland-promotie.

De petitie, gericht aan de minister, staat sinds deze week op internet. Tot 20 juni kunnen mensen de petitie op internet ondertekenen. Op dit moment hebben ruim zeventig mensen hun handtekening gezet tegen de bezuinigingsplannen op de Holland-promotie.

Reageer op dit artikel