nieuws

Ontwikkeling hotel Britannia muurvast

Hotel

Projectontwikkelaar Loostad heeft de hoop een exploitant te vinden voor hotel Britannia in Vlissingen opgegeven. Hierdoor komt de ontwikkeling van het lang leegstaande hotel verder in een impasse.

Ontwikkeling hotel Britannia muurvast

Dat meldt de PZC. Loostad heeft de gemeente per e-mail op de hoogte gebracht dat het ze niet is gelukt een exploitant te vinden voor een nieuwe te bouwen hotel op de plaats van het al jaren leegstaande hotel Britannia.

Betreuren
De gemeente Vlissingen geeft aan het bericht te betreuren. Vooral omdat de provincie zegt signalen te hebben over belangstelling van grote hotelketens in Zeeland. ‘Bijvoorbeeld in Vlissingen’, meldt wethouder T. Verhage in de PZC.

Bestemmingsplan
Loostad ziet het liefst dat het bestemmingsplan wordt aangepast zodat er appartementen of zorgwoningen kunnen worden gebouwd. Verhage: ‘Maar dat past niet in het bestemmingsplan. Er zal de komende tijd niks veranderen’.

Zie ook:
Zeeland heeft creatieve ondernemers nodig (12-07-2005)

Ontwikkeling hotel Britannia muurvast

Reageer op dit artikel