nieuws

Ook Sheraton Schiphol schrapt vijfde ster

Hotel

Na het NH City Centre Hotel Amsterdam heeft ook het Sheraton op Schiphol besloten hun vijfde hotelster te schrappen. Het gaat om een anticrisis maatregel omdat directies uit het bedrijfsleven hun medewerkers steeds vaker oplegt te vergaderen, dineren en overnachten in viersterren hotels.

Ook Sheraton Schiphol schrapt vijfde ster

Om de bestedingen van de zakelijke wereld terug te winnen namen het Sheraton op Schiphol en het NH Amsterdam Centre een vergaande maatregel: ze schrappen hun vijfde ster.

Zo werd de conciërge en portier de deur uit gedaan. Gasten mogen nu zelf de koffers naar binnen sjouwen. De grote luxe kamers en de goede roomservice zijn wel gebleven, dat schrijft dagblad De Pers op haar site.

Het bedrijfsleven honoreert de truc, want volgens het Sheraton Schiphol en het NH Amsterdam Centre nemen de boekingen toe. Ook andere hotels denken aan het schrappen van een ster, zoals het Radisson Blu Hotel op de luchthaven.

Reageer op dit artikel