nieuws

Opening Qbic Antwerpen uitgesteld

Hotel

Qbic Hotels heeft problemen in Antwerpen. De geplande opening van het hotel in de tweede helft van dit jaar is uitgesteld. Qbic moet op zoek naar een andere locatie in de Belgische havenstad.

Opening Qbic Antwerpen uitgesteld

Initiator Paul Rinkens meldt dat het nieuwe hotel moet uitwijken naar een nieuwe locatie. De capaciteit van het gebouw van Ommeren blijkt onvoldoende voor de geplande veertig units, die Qbic er wil plaatsen.

‘Wij betreuren het feit dat we moeten concluderen dat het aantal kamers op deze toplocatie te beperkt zal zijn. Het is een prachtig gebouw met veel mogelijkheden in een opkomende wijk van Antwerpen’, aldus Rinkens.

WTC

Rinkens zegt bezig te zijn met een andere locaties in Antwerpen voor zijn hippe, compacte hotelconcept. De geplande opening van Qbic Antwerpen in de tweede helft van 2008 is door de jongste ontwikkeling niet haalbaar.

Beter nieuws over Qbic komt uit Amsterdam. Daar is Rinkens nagenoeg rond om het hotel in het WTC-gebouw uit te breiden. Op korte termijn wordt bekend hoeveel kamers Qbic er in Amsterdam bij krijgt. Verder is Rinkens in gesprek over een tweede locatie in Amsterdam.

Reageer op dit artikel