nieuws

Openingsceremonie WK Voetbal in Librije Hotel

Hotel

Het Librije Hotel in Zwolle van Jonnie en Thérèse Boer is het toneel van een openingsceremonie rond het WK Voetbal georganiseerd door Zuid-Afrikaanse ambassade in ons land.

Openingsceremonie WK Voetbal in Librije Hotel

Ambassadeur Peter Goosen van Zuid-Afrika laat weten dat op vrijdag 11 juni een speciale openingsceremonie plaatsvindt in het Librije Hotel in Zwolle. Daarbij wordt onder andere gekeken naar het openingsduel van het voetbaltoernooi tussen gastland Zuid-Afrika en Mexico.

Jonnie Boer zal die dag speciale gerechten met een Zuid-Afrikaanse bite serveren. Thérèse Boer schenkt daarbij bijpassende wijnen uit het wijnrijke Zuid-Afrika. De bijeenkomst is voor genodigden en duurt van 13.00 uur tot 18.30 uur.

Reageer op dit artikel