nieuws

Ophef over herhaling Herrie in het Hotel

Hotel

Er is ophef ontstaan over een uitzending van het tv-programma Herrie in het Hotel van Herman den Blijker. Dinsdagavond werd tot ongenoegen van de oud-eigenaar van hotel-restaurant De Klokbeker in Norg een herhaling van een aflevering uit 2007 uitgezonden.

Ophef over herhaling Herrie in het Hotel

In de betreffende tv-uitzending uit 2007 werd eigenaar Kor Giroldi geholpen door Herman den Blijker. Vorige maand werd het horecabedrijf failliet verklaard.

Giroldi zegt niet te spreken te zijn over RTL omdat de zender zonder hem toestemming te vragen de herhaling uitzond. ‘Anders had ik wel aangegeven daar geen prijs op te stellen. Ik probeer aan de slag te komen in de horeca en dit helpt daar niet echt bij’, aldus Giroldi in het Dagblad van het Noorden.

Reageer op dit artikel